Austria implementează noi interdicții pentru camioane în luna iulie

Austria implementează noi interdicții pentru camioane în luna iulie

În acest an, guvernul austriac a decis să implementeze din nou restricții de trafic pe timp de vară pentru camioane. Aceste restricții vor fi puse în aplicare în fiecare sâmbătă începând cu 2 iulie și până pe 27 august. Cu toate acestea, spre deosebire de anii precedenți, aceste restricții vor începe mai devreme - la ora 7 dimineața - și vor dura până la ora 15.00. 
Interdicțiile de sâmbătă pentru camioane vor fi implementate pe autostrăzile A12 și A13. După cum s-a menționat anterior, restricțiile vor avea loc de la ora 7.00 până la ora 15.00 - după ora 15.00 vor fi aplicate restricțiile și interdicțiile obișnuite de weekend. Restricțiile obișnuite de weekend sunt, de exemplu, interdicțiile nocturne care se aplică de la ora 22:00 până la ora 5:00 în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. În afară de cele două autostrăzi, aceste restricții vor fi aplicate și pe alte 4 drumuri importante:

  • Loferer Straße B 178, din  Lofer spre Wörgl,
  • Fernpassstraße B 179, din  Nassereith spre Biberwier,
  • Seefelder Straße B 177,
  • Achenseestraße B 181.

Aceste restricții se vor aplica camioanelor care provin din Germania sau din Italia sau care se îndreaptă către acestea. Cu toate acestea, unele vehicule vor putea beneficia de derogări. Aceste restricții nu se vor aplica camioanelor care transportă bovine în vederea sacrificării, livrărilor poștale, livrărilor la benzinării și aeroporturi, adică tuturor încărcăturilor care sunt urgente și nu pot fi amânate. Scutirile se vor aplica, de asemenea, șoferilor care se întorc acasă sau la sediul firmei lor și se vor aplica și camioanelor fără încărcătură care se întorc la sediul firmei lor.

eismo apribojimai Austrijoje