Cum să construiți o sală de antrenament personală în camionul dvs

Cum să construiți o sală de antrenament personală în camionul dvs

Munca unui șofer de camion nu este ușoară - orele lungi petrecute la volan nu lasă adesea posibilitatea de a vizita sala de sport, ceea ce este necesar atunci când petreceți zilnic ore lungi într-o poziție sedentară. Cercetările arată că până și un antrenament scurt permite îmbunătățirea sănătății, reducând în același timp nivelul de stres și ajutând la menținerea unei bune dispoziții. Prin urmare, în acest articol, vă prezentăm mai multe modalități care vă vor permite să vă transformați camionul într-o sală de sport personală.

Exerciții pe care le puteți face cu ajutorul camionului dvs

Abdomene folosind bara de protecție cu puncta

Întindeți-vă pe sol, cu picioarele pe bara de protecție a camionului. Țineți-vă mâinile în spatele capului și ridicați partea superioară a corpului spre picioare. Apoi, întindeți corpul înapoi spre sol și repetați exercițiul de mai multe ori.

Exercițiu de îndoire a picioarelor

Sprijiniți-vă mâinile pe ușa camionului. Ținând brațele drepte și stabile, plasați picioarele mai în spate pentru a vă menține corpul la un unghi de 45 de grade. Ținând spatele drept, îndoiți picioarele la genunchi și ridicați-le spre piept, apoi coborâți-le din nou și repetați exercițiul cu celălalt picior. Faceți acest exercițiu de mai multe ori.

Exercițiu abdominală în timp ce îndoiți picioarele

Stai pe bancheta din spate a camionului. Cu mâinile ținându-vă de margine, înclinați-vă ușor pe spate. Țineți picioarele în jos și ridicați-le spre dvs. îndoind genunchii. Apoi, coborâți picioarele în jos păstrându-le drepte. Repetați exercițiul de mai multe ori.

Urcatul scărilor

Stați în fața ușii camionului. Ridicați un picior, așezați-l pe prima treaptă a camionului, ridicați-vă drept pe treaptă cu ambele picioare și apoi coborâți. Repetați acest exercițiu de mai multe ori, schimbând piciorul cu care începeți exercițiul.

Exercițiu pentru triceps folosind scări

Așezați-vă pe cea mai joasă treaptă a autocamionului. Întindeți picioarele în fața dvs., țineți-vă de marginea treptei și coborâți partea superioară a corpului, îndoiți brațele la coate și îndoiți ușor genunchii în timp ce coborâți și aduceți corpul înapoi în sus. Repetați exercițiul de mai multe ori.

Consolidarea mușchilor brațului în timp ce folosiți sticle de apă

Nu trebuie să aveți greutăți adevărate pentru a vă antrena mușchii brațelor - puteți ridica greutăți și folosind rezervoare sau sticle de apă. După ce le umpleți cu apă, puteți efectua diverse exerciții care vă vor întări bicepsul și tricepsul:

  • Ținând sticla de apă în mână, îndoiți-o spre umăr, apoi întindeți complet brațul și faceți aceeași mișcare cu celălalt braț - acest lucru vă va ajuta să vă antrenați bicepsul.
  • În timp ce țineți sticla de apă, îndoiți brațul spre umăr și apoi ridicați-l în aer păstrând brațul drept. Îndoiți brațul înapoi spre umăr și coborâți-l complet, repetați exercițiul cu celălalt braț.
  • Țineți o sticlă de apă în fiecare mână, păstrând ambele brațe drepte și în jos, lângă corp. Țineți picioarele depărtate la lățimea umerilor. Ținând brațele drepte, ridicați-le până la înălțimea umerilor, țineți-le câteva secunde și coborâți-le încet.
  • Ridicați-vă în picioare și țineți picioarele la o distanță egală cu cea a umerilor. Țineți sticla de apă cu ambele mâini și ridicați-o deasupra capului. Îndoiți brațele la nivelul coatelor și coborâți încet greutatea în spatele capului, spre spate. Apoi ridicați din nou butelia și repetați exercițiul.

Echipament sportiv pe care ar trebui să vă gândiți să-l cumpărați

Benzile de rezistență

Benzile de rezistență vă permit să efectuați o mulțime de exerciții diferite care vă ajută să vă întăriți brațele, picioarele și fesele. Benzile de rezistență nu ocupă mult spațiu și sunt ușor de utilizat. De asemenea, puteți cumpăra întotdeauna benzi de rezistență de diametru mic care vă vor permite să faceți o mulțime de exerciții și vă vor ajuta să economisiți spațiu. Deoarece aceste benzi sunt de diferite dimensiuni, puteți cumpăra și benzi lungi cu mânere la capete și le puteți atașa la scaunul șoferului. În acest fel, veți putea efectua multe exerciții menite să întărească mușchii brațelor.

Bară transversală portabilă

Exercițiile efectuate cu ajutorul barei transversale vă permit să vă întăriți mușchii spatelui, brațelor și abdomenului. Traversele portabile nu ocupă mult spațiu - sunt ușor de instalat în cabina camionului și sunt foarte convenabile, având în vedere că le puteți transfera oricând în alt loc.

Greutati

Dacă doriți să construiți mușchi, merită să luați în considerare achiziționarea de gantere. Deși puteți folosi și lucruri disponibile la camionetă pentru a întări mușchii brațelor, ganterele cumpărate din magazin vă pot facilita alegerea celei mai potrivite greutăți și dimensiuni.

Workouts for drivers

Keywords: muncă pentru șoferii de camion, muncă pentru șoferi, sport pentru șoferii de camion, stilul de viață al șoferilor