Germania va restricționa traficul pe autostrada Brenner

Germania va restricționa traficul pe autostrada Brenner

După ce Austria a implementat noi restricții de circulație în Tirol, guvernul Bavariei a decis că va introduce și el noi reguli. Munca șoferilor din Germania va deveni mai complicată, după ce camioanele de mare tonaj nu vor mai avea voie să intre pe autostrada Brenner.

Actualele interdicții impuse camioanelor în Tirol au dus la blocaje foarte mari pe o parte a autostrăzii Brenner, situată în Bavaria. Din această cauză, mulți șoferi aleg să își continue traseul pe drumuri alternative, iar acest lucru îi afectează negativ pe localnici. Având în vedere această situație, guvernul Bavariei intenționează să interzică accesul camioanelor de mare tonaj pe aceste drumuri. Asta înseamnă că camioanele care circulă pe autostrada Brenner nu vor mai putea ieși de pe aceasta pentru a intra pe drumuri alternative, cum ar fi A8 sau A93.

Cu toate acestea, guvernul Tirolului susține că nu restricțiile austriece sunt cele care cauzează blocajele din trafic, ci mai degrabă este vina legilor ineficiente ale Uniunii Europene. Potrivit guvernului, restricțiile de trafic din Tirol sunt măsuri luate pentru a combate efectele negative ale legilor UE. Prin urmare, în această lună, restricțiile de trafic în această regiune sunt următoarele:

  • Luni, 4 Iulie
  • Luni,11 Iulie
  • Luni,18 Iulie
  • Luni, 25 Iulie

Lista completă a restricțiilor pentru anul 2022 poate fi consultată aici, în timp ce informații despre restricțiile de circulație în Austria în ansamblu sunt disponibile aici.

Keywords: locuri de munca pentru soferi, locuri de munca pentru soferi in Germania, drumuri restrictionate, trafic inchis.
 

eismo apribojimai Vokietijoje