Închiderea tunelului Arlberg din Austria

Închiderea tunelului Arlberg din Austria

Tunelul Arlberg situat în regiunile austriece Tirol și Vorarlberg este programat să fie închis începând cu 15 aprilie. Tunelul va fi închis pe o perioadă de șapte luni, până pe 22 noiembrie, din cauza unor noi lucrări de reconstrucție.

Unul dintre posibilele rute ocolitoare este drumul B197/L197. Odată cu începerea lucrărilor, traficul pe acest drum este de așteptat să crească semnificativ, iar șoferii se pot aștepta la aglomerații, mai ales în weekend. Acest drum este deschis tuturor vehiculelor cu punct de plecare sau destinație situate în municipiile învecinate.

Cu toate acestea, este important să rețineți că Austria are restricții de trafic în weekend de la 9 a.m. în zilele de sâmbătă până la ora 22:00. duminica. Se pot aplica derogări pentru camioanele cu remorci dacă punctul de plecare sau destinația finală este situat în Bludenz, Feldkirch sau Landeck. Locul de încărcare sau descărcare trebuie să fie într-unul din localitățile indicate. Utilizarea acestui drum în scopul scurtării timpului de călătorie este interzisă. În timpul închiderii tunelului Arlberg, va fi posibilă și utilizarea altor drumuri din jur:

  • Drumul Rosenheim-Münch care trece prin Germania. 

  • Tunelul San Gotthard din Elveția. 

  • Tunelul San Bernardino din Elveția.

Închiderea tunelului Arlberg din Austria
Cuvinte cheie: locuri de muncă pentru șoferi, locuri de muncă pentru șoferi pe distanțe lungi, tunelul Arlberg, restricții de trafic