Interdicții rutiere în Belgia, Elveția și Germania

Interdicții rutiere în Belgia, Elveția și Germania

Datorită noilor proiecte de lucrări rutiere, în această lună au fost introduse restricții de circulație și interdicții rutiere în Belgia și Elveția. Ca urmare a acestor modificări, drumuri importante, precum Tunelul Gotthard, vor fi închise. Campionatele europene de fotbal aflate în desfășurare au dus și ele la restricții de circulație  în Germania. În acest articol, oferim toate informațiile necesare despre aceste modificări.

Schimbări importante în Belgia

Tunelul Cointe, situat pe autostrada E40-E25, este pe cale de a suferi o serie de lucrări. Începând cu 30 iunie, ora 22:00, până pe 26 august, ora 6:00, autostrada va fi închisă pe teritoriul cuprins între nodurile 38 și 35. Din 14 iunie, ora 22:00, până pe 26 august, ora 6:00, joncțiunea 37 va fi închisă și pe direcția Bruxelles. Din 5 până în 9 august și din 11 până în 14 august, această autostradă va fi închisă în direcția Luxemburg începând cu ora 22:00. și se încheie la ora 6:00.

Tunelul Liefkenshoek va fi închis din 27 iunie până pe 28 iunie din cauza lucrărilor de reconstrucție. Închiderile vor începe la ora 21:00. și durează până la ora 5:00 a zilei următoare. Începând cu 15 iulie, vor începe lucrările de reconstrucție și în tunelul Beveren, astfel încât tunelul să fie închis timp de un an. 

Închiderea tunelului Gotthard

Tunelul Gotthard, situat în Elveția, va fi închis în câteva zile din iunie din cauza lucrărilor de întreținere și curățare. Tunelul va fi închis în perioada 17 – 21 iunie și din 24 până în 28 iunie începând cu ora 20:00. și se încheie la ora 5:00 a zilei următoare. Restricțiile de circulație pentru vehiculele grele care depășesc 3,5 t vor începe cu 30 de minute mai devreme, la ora 19:30.

Interdicții de transport în Köln 

Datorită campionatelor europene de fotbal în desfășurare, restricțiile de circulație vor fi implementate în orașul Köln și vor dura până pe 14 iulie. Camioanelor care cântăresc mai mult de 7,5 tone li se va interzice intrarea în centrul orașului între orele 10:00 și 1:00 Se aplică excepții pentru vehiculele care livrează mărfuri întreprinderilor locale.
Interdicții rutiere în Belgia, Elveția și Germania

Cuvinte cheie: muncă pentru șoferi, muncă pentru șoferi pe distanțe lungi, interdicții rutiere, restricții de circulație, tunelul Gotthard