Protestele din Franța provoacă întreruperi în trafic

Protestele din Franța provoacă întreruperi în trafic

De la 2 iunie, protestele muncitorilor din porturi și ale fermierilor au loc în Franța. Aceste greve sunt așteptate să continue până la sfârșitul lunii iunie. Protestele au inclus mai multe blocaje, ceea ce a dus la ambuteiaje pe drumurile importante și la timpi de așteptare mai mari în porturi.

Până la sfârșitul lunii, în Franța se așteaptă să aibă loc patru blocaje de 24 de ore și douăzeci și două de blocaje de 4 ore. Timpii de așteptare la terminalele portuare sunt deja considerabil mai lungi din cauza descărcării și încărcării mai lente a containerelor. Pe autostrăzile A9 și A63 sunt așteptate blocaje în trafic. Utilizarea RD934 în orașele Gère-Bélesten și Laruns este în prezent interzisă în încercarea de a atenua impactul negativ al protestelor. Perturbări ale traficului au fost observate și la granița dintre Franța și Spania. Dacă vor fi impuse mai multe blocaje în săptămânile următoare, șoferii se pot aștepta să fie nevoiți să folosească drumuri alternative pentru a-și finaliza călătoriile.

Protestele din Franța provoacă întreruperi în trafic

Cuvinte cheie: muncă pentru șoferi, muncă pentru șoferi pe distanțe lungi, proteste, restricții de trafic, drumuri închise