Restricții de circulație pe autostrada A10 din Austria

Restricții de circulație pe autostrada A10 din Austria

Guvernul regiunii Salzburg din Austria a decis să ia măsuri suplimentare pentru a reduce aglomerația pe una dintre cele mai importante autostrăzi. Din acest motiv, și din cauza lucrărilor rutiere în desfășurare, pe autostrada A10 vor fi introduse noi restricții de circulație luna aceasta.

Conducătorilor auto care se îndreaptă spre Salzburg le este interzis să intre pe L229 Affenwenger Landesstraße de la intersecția Pfarrwerfen-Werfen. Exceptand când destinație finală se află chiar în regiunea Salzburg. De asemenea, șoferilor care se îndreaptă spre acest oraș nu li se permite să iasă de pe A10 folosind ieșirea ASt Eben im Pongau pe B99 Katschberg Straße. De asemenea, este interzisă ieșirea din punctele rețelei „Landzeit” pe drumurile municipale adiacente, cu excepția cazului în care destinația finală a călătoriei este situată în regiunea Salzburg. Aceste interdicții vor rămâne în vigoare până la 30 iunie 2024.

De asemenea, este important de menționat că pe porțiunea de 14 km dintre orașele Golling și Werfen, cinci tuneluri - Ofenauer, Hiefler, Brentenberg, Zetzenberg și Helbersberg - sunt în curs de reconstrucție. Aceste lucrări rutiere vor duce la închiderea autostrăzii A10 în câteva zile din luna mai:

  • Din 13 mai, ora 20.00, până pe 14 mai, ora 5.00, drumul va fi închis între nodul Pongau și Pasul Lueg.

  • Din 27 mai, ora 20.00, până în 28 mai, ora 5.00, și din 28 mai, ora 20.00, până în 29 mai, ora 5.00, drumul va fi închis între Golling și Pasul Lueg.

În timpul acestor lucrări, șoferii vor trebui să utilizeze drumul B159.

Restricții de circulație pe autostrada A10 din Austria

Cuvinte cheie: muncă pentru șoferi, muncă pentru șoferi pe distanțe lungi, restricții de circulație, interdicții rutiere