Restricții de trafic în Elveția, Germania și Austria

Restricții de trafic în Elveția, Germania și Austria

Furtuni în Elveția

În Elveția, pagubele cauzate de furtuni au dus la închiderea unor drumuri importante. Unele secțiuni ale autostrăzii A13 au fost inundate, iar drumul dintre regiunile Grisons și Ticino a fost complet distrus de ploile abundente. Un tronson de 90 km din această zonă va fi închis pentru câteva săptămâni pentru a permite reparațiile. Autostrada A13 este deosebit de importantă pentru cei care se îndreaptă spre trecerea San Bernardino sau pentru cei care doresc să evite tunelul Gotthard.

Trecerea Simplon, o alternativă la A13 pentru cei care se îndreaptă spre Italia, a fost de asemenea închisă din cauza unei alunecări de teren cauzate de furtună. Se așteaptă ca în câteva zile să fie deschisă o bandă pe fiecare sens pe A13.

Reconstrucția unui pod în Germania

Autostrada A40 de lângă Bochum va fi închisă pentru o perioadă de 15 săptămâni începând cu 6 august. În această perioadă, podul de pe autostradă va fi reconstruit. Datorită închiderii secțiunii de autostradă dintre Bochum-Harpen și Westkreuz, șoferii sunt sfătuiți să folosească drumurile din jur, cum ar fi autostrăzile A448 și A43.

Restricții suplimentare de trafic în Austria

În regiunea Salzburg din Austria, restricțiile de trafic vor fi extinse până pe 8 septembrie. Majoritatea acestora nu se vor aplica șoferilor a căror destinație finală este în Austria.
În Tennengau, șoferilor le va fi interzis să iasă de pe autostrada A10 pe drumurile adiacente la următoarele ieșiri: Puch-Urstein (spre Villach și Salzburg), Hallein (spre Wiestal Landesstraße), Golling-Abtenau și Kuchl (spre Salzachtal Straße).

În Pongau, șoferii nu vor putea ieși de pe autostrada A10 pe drumurile din jur la aceste ieșiri: Altenmarkt im Pongau (spre Ennstal Straße), Eben im Pongau (spre Katschberg Straße), Flachau (spre Flachauer Landesstraße), Flachauwinkl (spre Flachauwinklstraße), Werden (spre Salzachtal Straße), Pfarrwerfen-Werfen (spre Affenwenger Landesstraße), Pongau (spre Kreuzberg Landesstraße) și Lammertal-Hüttau (spre Schütt Straße).

În Lungau este interzis să ieși de pe autostrada A10 la ieșirea Zederhaus pe Zederhauser Straße. În zona Anif, restricțiile se aplică pe Salzachtal Straße, Ahornstraße, Neu-Anifer Straße, Kirchenstraße și Schloss-Lasseregg-Straße. În zona Elsbethen, restricțiile se vor aplica pe Halleiner Landesstraße. În centrul orașului Grödig, următoarele străzi vor fi restricționate: Neue-Heimat-Straße, Moosstraße, Berchtesgadener Straße, Grödiger Landesstraße, Glanegger Landesstraße și Berchtesgadener Straße. În centrul orașului Großgmain, restricțiile se vor aplica pe Großgmainer Landesstraße. În comuna Wals-Siezenheim, următoarele străzi vor fi restricționate: Edelweißstraße, Grödigerweg, Josef-Hauthaler-Straße, Lagerhausstraße, Schulstraße, Viehhauser Straße și Wiener Straße.
Restricții de trafic în Elveția, Germania și Austria

Cuvinte cheie: lucrări pentru șoferi, lucrări pentru șoferi pe distanțe lungi, închideri de drumuri, restricții de trafic.