Rețete simple cu 5 ingrediente pentru șoferi

Rețete simple cu 5 ingrediente pentru șoferi

Este bine cunoscut faptul că locurile de muncă pentru șoferi nu sunt ușoare - în timpul traseelor lungi, de multe ori nu există timp pentru a se opri și a-și pregăti mâncare adecvată. De aceea, în acest articol vă prezentăm trei rețete simple care necesită doar 5 ingrediente, astfel încât chiar și orele lungi de lucru le vor oferi șoferilor posibilitatea de a se bucura de mese delicioase gătite acasă.

Quesadillas simple cu pui

Acest fel de mâncare tradițională mexicană se prepară rapid și necesită doar câteva ingrediente. Procesul de producție este extrem de simplu, iar rețeta este specială, deoarece vă permite să o personalizați cu ușurință, schimbând ingredientele cu cele pe care le preferați și adăugând mai multe din cele care vă plac.

Veți avea nevoie de:

 • 4 tortillas,
 • 250 g de pui (va funcționa și puiul gata preparat și precopt vândut în magazine),
 • 1 ardei gras roșu,
 • 100g de brânză rasă,
 • amestec de condimente pentru taco.

Cum se prepară:
Tăiați ardeiul gras în cuburi. Dacă doriți, puteți folosi și alte produse suplimentare, cum ar fi fasolea sau roșiile. Tăiați puiul în bucăți mici și prăjiți-l într-o tigaie. Dacă nu vreți să folosiți pui crud, puteți folosi și pui precopt cumpărat din magazin. După ce puiul este fiert, adăugați în tigaie ardeiul gras tocat și condimentele pentru taco. Prăjiți timp de câteva minute, amestecând conținutul tigăii. Încălziți tortillas în cuptorul cu microunde (timp de aproximativ 1 minut), dar dacă nu aveți unul, puteți folosi pur și simplu tigaia. Puneți amestecul de pui și ardei gras pe tortilla, presărați-l cu brânză rasă și puneți o altă tortilla deasupra. Puneți totul în tigaie și mai încălziți puțin (aproximativ 1min 30s) pentru ca brânza dintre tortillas să se topească. Tăiați tortilla prăjită cu pui în 4 părți.

O tocană de carne de vită simplă și sățioasă

Pentru această tocană de carne de vită, cantitatea exactă de ingrediente nu contează cu adevărat - puteți alege singur cantitatea de carne și legume. Ceea ce este important, însă, este că această tocană nu numai că vă va ține de cald în timpul toamnei, dar vă va lăsa și plin de alimente benefice pentru sănătate.

Veți avea nevoie de:

 • 250 g de carne de vită,
 • bulion de carne de vită,
 • 100g de morcovi,
 • 100g de cartofi,
 • o ceapă,
 • ulei, sare și piper,

Cum se prepară:
Tăiați carnea de vită în bucăți. Spălați și tăiați cartofii în cuburi (nu este nevoie să îi decojiți), curățați și tăiați morcovii și ceapa. Adăugați ulei în oală, după ce se încălzește aruncați ceapa în oală. Puneți apoi bucățile de carne de vită în oală, prăjiți-le bine și presărați puțină sare și piper pe carne. Transferați carnea într-o farfurie separată și prăjiți bine morcovii și cartofii în oală - asigurați-vă că sunt bine fierte și nu sunt tari la mijloc (cu cât tăiați mai fin legumele, cu atât se vor găti mai repede). Puneți carnea înapoi în oală și turnați bulionul peste ea. Aduceți tocănița la fierbere, apoi reduceți focul și lăsați conținutul oalei să fiarbă (timp de aproximativ 15 minute), amestecând la fiecare câteva minute.

Omleta rapidă într-o cană

Veți avea nevoie de doar 5 minute pentru a face această omletă, iar procesul de producție în sine va necesita doar un cuptor cu microunde și o cană. De asemenea, puteți modifica această rețetă în funcție de gustul dumneavoastră, deoarece puteți adăuga întotdeauna ingrediente suplimentare pe care le doriți atunci când faceți o omletă.

Veți avea nevoie de: 

 • Ulei, sare și piper,
 • 2 ouă,
 • O lingură de lapte,
 • niște brânză rasă,
 • un pic de ardei gras.

Cum se prepară:
Adăugați puțin ulei în ceașcă. Se bat două ouă și se adaugă un strop de lapte. Cu ajutorul unei furculițe bateți bine ouăle. Adăugați ingredientele suplimentare în ceașcă: brânză, ardei gras și puțină sare și piper. Dacă nu vă place ardeiul gras sau brânza, sau pur și simplu doriți să puneți ingrediente suplimentare, puteți adăuga șuncă, ceapă sau alte garnituri la alegere. Amestecați totul bine. Se încălzește cana în cuptorul cu microunde timp de 30 de secunde, apoi se scoate, se amestecă și se reîncălzește conținutul timp de aproximativ 20-30 de secunde. Faceți acest lucru de mai multe ori până când vedeți că conținutul cănii este bine fiert și nu mai este lichid.

Receptai vairuotojams


Keywords: muncă pentru șoferi, muncă pentru șoferii de cursă lungă, rețete pentru șoferi, stilul de viață al șoferilor, stilul de viață al șoferilor