Șase aplicații mobile care sunt utile pentru șoferii de camion

Șase aplicații mobile care sunt utile pentru șoferii de camion

Munca pentru șoferi poate fi destul de dificilă uneori - livrarea produselor la timp este adesea stresantă, gestionarea diferitelor rute, găsirea unei zone de odihnă adecvate și menținerea unui stil de viață sănătos, toate în același timp, pot fi, de asemenea, dificile. Cu toate acestea, tehnologia de astăzi vă permite să îndepliniți toate sarcinile necesare mai rapid și mai ușor cu ajutorul smartphone-ului dumneavoastră. În acest articol, vă oferim o listă de aplicații mobile gratuite care vor fi utile pentru fiecare șofer de camion.

Aplicația Truck Parking Europe

Aplicația Truck Parking le facilitează șoferilor de camioane găsirea unei zone de odihnă adecvate. Setările aplicației vă permit să setați limba dorită (de la română și engleză la germană și rusă) și să găsiți aria de odihnă dorită care să corespundă nevoilor personale. O gamă largă de filtre vă permite să alegeți doar cele mai potrivite locuri, de exemplu, cele care asigură siguranța șoferilor, sunt dotate cu săli de sport, dușuri sau hoteluri. Aplicația afișează ratingurile tuturor locurilor disponibile, prin urmare alegerea unui parc de camioane devine mai ușoară. După ce ați ales locul dorit, această aplicație vă direcționează către programul GPS dorit și vă ajută să ajungeți la destinație.

Aplicația Traffic Ban

Traffic Ban indică restricțiile rutiere și interdicțiile de circulație pentru camioane care sunt în vigoare astăzi sau care sunt programate pentru următoarele săptămâni. Aplicația indică țările în care sunt valabile aceste interdicții și orele în care se aplică.

Aplicatia Sygic Truck 

Aplicația Sygic GPS Truck & Caravan este o aplicație GPS concepută special pentru șoferii de camioane. După instalarea acestei aplicații, utilizatorul trebuie să furnizeze informații despre vehiculul său, cum ar fi combustibilul utilizat de camion, greutatea, lățimea, lungimea și înălțimea acestuia. În funcție de informațiile furnizate, aplicația arată cel mai convenabil mod de a ajunge la destinația necesară. Filtrele disponibile în aplicație permit realizarea unei călătorii cât mai ușoare - de exemplu, șoferul poate indica faptul că dorește să evite virajele bruște sau drumurile înguste, iar aplicația va trasa traseul în consecință.

Aplicatia Truck Maps 

Aplicația Truck Maps este similară cu aplicația Sygic GPS Truck & Caravan, deoarece este, de asemenea, adaptată special pentru șoferii de camioane. Cu toate acestea, harta afișată pe această aplicație indică imediat toate informațiile pe care șoferul le-ar putea considera necesare, de exemplu, înălțimea tunelurilor și lățimea drumurilor aflate în apropiere, precum și străzile pe care camioanele nu au voie să circule. De asemenea, aceasta indică și alte informații importante, cum ar fi hotelurile și parcările situate în apropiere. Această aplicație vă permite să creați un profil personalizat al autocamionului dumneavoastră, specificând date despre înălțimea, lungimea, greutatea și alte aspecte asemănătoare ale vehiculului. Pentru o experiență cât mai bună, utilizatorul poate specifica în setările aplicației care sunt drumurile pe care dorește să le evite.

Aplicatia Iron Trucker 

Aplicația Iron Trucker este concepută pentru șoferii care doresc să mențină un stil de viață sănătos chiar și în timp ce se află pe drum. Această aplicație oferă o mare varietate de exerciții pe care șoferii le pot efectua cu ușurință în timpul liber. Aplicația este specială, deoarece explică și cum să efectuați unele exerciții cu ajutorul propriului camion.

Aplicatia InTruck 

Aplicația InTruck le permite șoferilor să aleagă cea mai bună zonă de odihnă care se potrivește nevoilor lor. Această aplicație oferă o listă mare de parcări pentru camioane din apropiere. Atunci când șoferul alege unul dintre ele, aplicația oferă toate informațiile necesare cu privire la aria de odihnă, cum ar fi datele de contact, adresa, prețurile, orele de lucru și facilitățile disponibile în această locație.

Useful apps for truck drivers

Keywords: muncă pentru șoferi, aplicații pentru șoferi, aplicații pentru camioane