Schimbări importante în Austria și Germania

Schimbări importante în Austria și Germania

Multe proiecte noi de reconstrucție sunt programate să înceapă în Austria și Germania în următorii ani. Lucrările rutiere pe autostrăzile majore și construirea de noi poduri vor provoca mari perturbări în traficul obișnuit. În acest articol vă oferim toate informațiile necesare despre aceste modificări.

Podul Lueg din municipalitatea austriacă Gries am Brenner este programat pentru reconstrucție în 2025. Acest pod, care are aproape 2 km lungime, este o secțiune crucială a autostrăzii A13 Brenner. Lucrările rutiere planificate vor provoca perturbări severe ale circulației vehiculelor, o singură bandă de circulație fiind deschisă în 2025. În unele zile, vor fi impuse interdicții pentru camioane în zonă pentru a evita aglomerațiile. De asemenea, este important de menționat că unele lucrări rutiere sunt în desfășurare în acest moment pe pasajul Verona-Modena de pe autostrada Brenner – acestea sunt programate să se încheie pe 25 mai, ora 20:00, și au avut drept rezultat deviuni de trafic.

Autostrada A10 Tauern din Austria este una dintre cele mai importante rute între Germania și Italia. Până în iunie 2025, lucrările rutiere vor continua în cele cinci tuneluri situate de-a lungul acestui drum. Cu toate acestea, renovările nu vor fi efectuate în iulie-august 2024 pentru a evita aglomerația abundentă în perioada vacanțelor de vară. În zonă sunt construite și două poduri noi – podul spre Villach ar trebui să fie finalizat până la jumătatea anului 2025, iar podul către Salzburg ar trebui să fie finalizat până în 2027. Cu toate acestea, lucrările de renovare la tunelul Tauern sunt programate să înceapă în 2027.

De asemenea, sunt planificate lucrări rutiere suplimentare pe autostrada A8 dintre Munchen și Salzburg. Autostrada va fi extinsă la 8 benzi în zona de lângă granița germano-austriacă. Podurile de pe acest drum vor face, de asemenea, obiectul a peste o duzină de proiecte de reconstrucție, care au ca rezultat perturbări suplimentare în trafic.

Schimbări importante în Austria și Germania

Cuvinte cheie: muncă pentru șoferi, muncă pentru șoferi pe distanțe lungi, interdicții pentru camioane, restricții de circulație, pasul Brenner