Închideri ale tunelurilor în Olanda

Închideri ale tunelurilor în Olanda

Datorită lucrărilor de reabilitare a autostrăzii A73, două tuneluri - Roertunnel și Swalmen Tunnel - vor fi închise în Olanda. Aceste tuneluri vor fi parțial sau complet închise în mai multe perioade diferite între începutul lunii august și sfârșitul lunii octombrie. În acest articol, furnizăm o listă de date în care traficul va fi restricționat în cele două tuneluri.

Autostrada A73 leagă autostrada A2 de orașul Venlo. Se estimează că în jur de 50.000 de vehicule folosesc aceste două tuneluri în fiecare zi. Închiderile tunelurilor vor avea loc în următoarele zile:

  • Tunelurile situate în partea de nord a autostrăzii, care leagă Maastricht de Venlo, vor fi închise începând din 14 iulie (vineri) ora 21:00 până pe 4 august (vineri) ora 21:00.
  • Începând din 4 august (vineri) ora 21:00 până pe 5 august (sâmbătă) ora 9:00, ambele tuneluri vor fi complet închise.

În perioada 14 iulie - 5 august, se recomandă folosirea următoarelor rute alternative: 
În perioada 14 iulie - 5 august, se recomandă folosirea următoarelor rute alternative
Sursă: trafficban.com

  • Tunelurile situate în partea de sud a autostrăzii, care leagă Maastricht de Venlo, vor fi închise începând din 5 august (sâmbătă) ora 9:00 și până pe 25 august (vineri) ora 21:00.

Începând din 4 august până pe 25 august, conducătorii auto sunt sfătuiți să folosească următoarele rute alternative: 
Începând din 4 august până pe 25 august, conducătorii auto sunt sfătuiți să folosească următoarele rute alternative
Sursă: trafficban.com

  • Începând din 25 august (vineri) ora 21:00 până pe 28 august (luni) ora 6:00 și din 1 septembrie (vineri) ora 21:00 până pe 4 septembrie (luni) ora 6:00, ambele tuneluri vor fi complet închise în ambele direcții.

Începând din 25 august până pe 28 august, din 1 septembrie până pe 4 septembrie și din 27 octombrie până pe 30 octombrie, sunt disponibile următoarele rute alternative: 
Începând din 25 august până pe 28 august, din 1 septembrie până pe 4 septembrie și din 27 octombrie până pe 30 octombrie, sunt disponibile următoarele rute alternative
Sursă: trafficban.com

Lucrările de reabilitare a drumurilor în tuneluri vor continua pe parcursul întregii luni octombrie, precum și în vara anului 2024.

Închideri ale tunelurilor în Olanda

Cuvinte cheie: lucrări pentru șoferi, lucrări pentru șoferii de camioane de transport, restricții pentru camioane, închideri de tuneluri, reabilitare drumuri.