Schimbări în trafic în Tirol și Tunelul Mont Blanc

Schimbări în trafic în Tirol și Tunelul Mont Blanc

Pe lângă interdicțiile lunare, în luna ianuarie 2024 se va introduce o nouă interdicție în zona Tirol și în Tunelul Mont Blanc valabilă doar sâmbăta, ceea ce va îngreuna traficul în aceste zone. La îngreunarea traficului va contribui și închiderea Tunelului Frejus din cauza lucrărilor rutiere în desfășurare. În acest articol, furnizăm informații despre aceste modificări.

O nouă interdicție de iarnă pentru camioane intră în vigoare în Tirol

În Tirol se introduce o nouă interdicție de iarnă pentru șoferii de camioane. Interdicția se aplică în zilele de sâmbătă. Aceasta a intrat în vigoare în 13 ianuarie și va continua până în 9 martie. Restricția se aplică între orele 7 dimineața și 3 după-amiaza.

Noua lege se aplică camioanelor cu o greutate mai mare de 7,5 tone. În timpul intervalul menționat, șoferilor le este interzis să folosească autostrăzile A12 și A13 Brenner atunci când călătoresc spre sau prin Italia sau Germania.

Restricții de trafic în Tunelul Mont Blanc

Tunelul Mont Blanc care leagă Franța de Italia va fi închis în anumite zile din ianuarie. Înre orele 22:30 și 6 dimineața, tunelul va fi supus traficului alternativ și altor restricții. Aceste modificări vor avea loc în următoarele zile:

  • 18-19 ianuarie,
  • 22-23 ianuarie,
  • 23-24 ianuarie,
  • 24-25 ianuarie,
  • 25-26 ianuarie.

Schimbări în trafic în Tirol și Tunelul Mont Blanc

Cuvinte cheie: locuri de muncă pentru șoferi, locuri de muncă pentru șoferi de transport pe distanțe lungi, restricții de trafic, Tirol, Tunelul Mont Blanc